Hejsan alla glada goa!.. Eller är alla glada förresten? nä inte vet jag men ja får då hoppas på det i alla fall :D
Nu har jag kommit in i vecka 26 och idag är ja 25+3 dagar och min bebis gillar att bre ut sig i magen för magen känns väldigt tung och stor för tillfället men det är jag bara glad för :) <3
Har frågat några kompisar och även själv tittat runt lite på naturella baby kläder eftersom vi inte fick veta vad det blir för kön men det ska nog gå att hitta söta små kläder endå!
Jag är såklart shopping galen så jag har gjort upp en lista med dom nödvändigaste sakerna vi ska köpa till bebis inför den första tiden och som det ser ut nu så behöver jag nog bara köpa 2 eller 3 kläd set eftersom ja föredrar nytt i gällande klädesväg. men visst! ja har ärvt jäääätte mycket kläder av både min mor och andra och har även hittat små fynd på second hand butiker,men någon måtta får det vara!
Måste ju få shoppa lite nya saker nu då man faktiskt ska bli mamma för första gången. :D
 
... Sedan så har jag kommit igång med skolan som jag går och håller på att läsa körkorts teori för fullt så snart är det check på vägmärkena ;)
Jag var förresten på första föräldragruppen nu i måndags och det var väldigt spännande och nytt. Och nog tror ja att man ska få lära sig något nytt där med :D Gruppen vi hamnade i var i alla fall jätte trevlig och ja träffade trevligt folk som ja håller upp kontakten med :D.. Tyvärr kunde inte min älskling infinna sig på träffen eftersom det kom hinder i vägen och ja blev såklart jätte besviken! men Jaja.. Det gick ju inte och det är bara att se fram emot nästa träff då han ska vara med på nästa måndag och då tror ja faktiskt att vi skulle prata om amning haha! Lite roligt :P :D
 
Förutom allt detta så går det lite trögt för mig just nu eftersom jag har en sådan enorm foglossning men det ska väll gå över! eller??!!! .. JA vi får hoppas!  Har shoppat två klädesplagg idag till bebis som ja är TOK NÖJD över!!

En liten overall <3
 
Och strumpbyxor till min älskling <3
 


Godnatt med er / Linda
 
Vecka 26 <3